Villa For Rent

Καλώς ήρθατε στο Λιμανάκι της Αγάπης | Πόρος

Ο Πόρος έχει πολλά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε, αλλά σίγουρα το Λιμανάκι της Αγάπης είναι στην κορυφή της λίστας.

Η τοποθεσία είναι μαγευτική και ευλογημένη για πολλούς λόγους. Κρυστάλλινα, καθαρά και ήρεμα νερά ενώ τα πεύκα κυριολεκτικά αγκαλιάζουν τη θάλασσα.

Επίσης, υπάρχει και ένα μικρό και γραφικό εκκλησάκι στο τέλος της παραλίας το οποίο είναι εξαιρετικά πανέμορφο.

Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα παραπάνω είτε με την οικογένειά σας είτε με φίλους σας, ή με το ταίρι σας.

Τι προσφέρουμε


Ενώ απολαμβάνετε τη μαγευτική θέα περιτριγυρισμένοι από τα πεύκα στην ξαπλώστρα σας μπορείτε να πιείτε ένα δροσερό cocktail. Απολαύστε τον καφέ σας ή τον φρέσκο χυμό σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χυμών. Εάν πεινάσετε μέσα στην ημέρα, μπορείτε να ζητήσετε από το προσωπικό μας να σας προτείνει κάποιο snack.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε λίγο περισσότερο και να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες, μπορείτε να νοικιάσετε από εμάς κανό ή να ζητήσετε κανό διθέσιο για να μοιραστείτε τη διασκέδαση με φίλο/η σας, με το παιδί σας ή με το ταίρι σας. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το ντους και το WC οποιοδήποτε στιγμή της ημέρας.

Υπάρχουν πολλές ξαπλώστρες αλλά αν έχετε κάποιο αγαπημένο σημείο σας συνιστούμε να έρθετε νωρίς το πρωί. Απέχουμε ελάχιστα από το Νεώριο με τα πόδια όπως επίσης μπορείτε να έρθετε με ταξί, με αυτοκίνητο ή μηχανάκι ή ακόμα και με βάρκα που θα σας αφήσει στην πιο κοντινή αποβάθρα.

Κανείς δεν μπορεί να επισκεφτεί αυτόν τον χαριτωμένο, μικρό κόλπο και να μην ερωτευτεί. Απλά δεν γίνεται! Δεν μας πιστεύετε; Ελάτε και δείτε και μόνοι σας!

Από πού προέρχεται το όνομα


Υπάρχουν πολλές ιστορίες και φήμες που έχουμε ακούσει στο πέρασμα των χρόνων αλλά η ιστορία που ξέρουμε και υιοθετούμε είναι η εξής:

Το όνομα Λιμανάκι της Αγάπης δημιουργήθηκε περίπου τη δεκαετία του 1950. Τότε τα δέντρα ήταν πιο πυκνά από ότι είναι τώρα και υπήρχε χωματόδρομος οπότε τα ζευγαράκια δεν φαίνονταν εύκολα από ψηλά. Τότε στην Ελλάδα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ότι τώρα καθώς πολλοί άνθρωποι δεν παντρεύονταν από αγάπη αλλά από προξενιά. Οπότε το Λιμανάκι της Αγάπης ήταν το ιδανικό μέρος για τα "απαγορευμένα ζευγαράκια". Η παραλία ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ρομαντικό μέρος γι'αυτό και ήταν διάσημο στους ερωτευμένους. Περνούσαν τις εξωτικές νύχτες τους στην παραλία και έκρυβαν τον έρωτά τους κάτω από τα πεύκα. Τη συνέχεια της ιστορίας την αφήνουμε στη φαντασία σας!

Love Bay Beach Poros

Η ιστορία μας


Παρ'όλο που το Λιμανάκι της Αγάπης ήταν ένα κρυμμένο κόσμημα για πολλούς ανθρώπους, κατέκτησε τις καρδιές μας όταν η πολυαγαπημένη μας μητέρα Σοφιάννα άνοιξε ένα μικρό beach bar και προσπαθούσε να κάνει την παραλία πιο ξακουστή και πιο προσβάσιμη στον κόσμο.

Λειτούργησε την επιχείρηση με πολύ πάθος και πολύ αγάπη για αυτή την παραλία. Αγαπήθηκε από όλους που επισκέπτονταν το Λιμανάκι της Αγάπης στο πέρασμα των χρόνων και είχε μια πολύ στοργική και μοναδική προσωπικότητα.

Όλο αυτό το πάθος και η αγάπη μεταδόθηκε στους δύο γιούς της αφού περνούσαμε εκεί όλα τα καλοκαίρια μας. Ο ενθουσιασμός της καλλιεργήθηκε μέσα μας και έγινε δικός μας όταν και αναλάβαμε την επιχείρηση.

Μέχρι και σήμερα προσπαθούμε με τον καλύτερο τρόπο να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα και πάθος που είχε και η ίδια!